Home » Blog » Boost jouw immuunsysteem » Boost jouw immuunsysteem

Boost jouw immuunsysteem

door | 27 sep, 2022 | Boost jouw immuunsysteem

Boost jouw immuunsysteem

De blaadjes gaan weer vallen en de herfst is in aantocht. Wat betekent dit voor onze weerstand? De zon schijnt minder en we krijgen minder vitamine D. Hierdoor wordt ons immuunsysteem verzwakt, we hebben minder weerstand tegen de invloeden van buitenaf. Ons lichaam wordt een betere prooi voor allerlei virussen zoals het verkoudheidsvirus en ook steekt Corona weer de kop op.

Kunnen we voorkomen dat we last krijgen van deze virussen en ziek worden?

Ja, dat kan zeker maar dan moeten we wel goed voor ons immuunsysteem zorgen.

Hoe doe je dit?

  1. Zorgen voor zo min mogelijk stress want je immuunsysteem wordt uitgeschakeld bij stress. Dit is gemakkelijker gezegd dan gedaan omdat we in de huidige maatschappij te maken hebben met allerlei problemen en crisissen.
  1. Maak tijd vrij om te ontspannen en ga lekker de bossen in en geniet van de mooie natuur om je heen en ga lekker koffiedrinken bij vrienden en maak tijd voor een gezellig praatje. Ga lekker op de bank liggen met een goed boek kortom het maakt niet zoveel uit wat je gaat doen als je maar even helemaal kunt ontspannen.
  1. Eet gezonde voeding en hiermee bedoel ik, eet vooral warm voedsel en geen rauwkost. Maak een krachtige botten bouillon of een stoofpotje met kruiden. Drink een lekker kopje gemberthee.
  1. Zorg voor voldoende slaap, ga op tijd naar bed en zorg dat je de volgende dag uitgerust bent. Kun je niet goed slapen dan kun je ’s avonds een kopje lavendelthee nemen of een druppeltje lavendelolie op de slapen.
  1. Versterk je immuunsysteem door extra vitamines te nemen of een kruidencomplex.
  1. Neem geregeld een voetbad met dode zeezout met eventueel extra kruiden er aan toegevoegd.
  1. Voetreflextherapie zorgt voor een diepe ontspanning en als extra ondersteuning om de virussen buiten de deur te houden. Mocht je een virusinfectie hebben gehad dan kan voetreflex therapie je gezondheid ondersteunen en de energie weer laten stromen.

Zorg goed voor jezelf en maak gebruik van de bovenstaande tips! 

Wil je nog extra advies over hoe je je immuunsysteem kunt boosten, neem dan gerust contact met mij op via mail info@sillydreams.nl of via app of telefoon 06-57566733

Over Sylvia

Mijn naam is  Sylvia Gijsen en mijn praktijk heet  Silly Dreams.

Ik ondersteun je bij klachten om je weer goed te voelen in je eigen lijf. Ik luister met aandacht naar jouw verhaal en stel mijn behandeling hierop af. Je gaat je weer prettig in je lijf voelen en je kunt je ontspannen zodat de energie weer gaat stromen.

laatste artikel

interessante artikelen

Gerelateerde artikelen

Geen resultaten gevonden

De pagina die u zocht kon niet gevonden worden. Probeer uw zoekopdracht te verfijnen of gebruik de bovenstaande navigatie om deze post te vinden.

0 Reacties

Verzend een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Tweet
Share
Share
Pin