Op goede voet met jezelf

Luister je wel goed naar je lichaam?

Wat vertelt jouw lichaam je, voel je je fit of heb je moeite om de dag door te komen? Heb je pijn in je lichaam en heb je klachten waar je liever van af bent.

Denk je dat je er niets aan kunt veranderen?

Heb je al vanalles geprobeerd en denk je dat er geen oplossing voor jouw klacht is.

Ben je 's avonds nog druk in je hoofd?

Kun je niet ontspannen en de dingen loslaten. Slaap je hierdoor minder.

Op goede voet staan met jezelf

Het klinkt zo simpel maar is het niet. Hoe doe je dat, hoe kom je weer in contact met jezelf, je goed voelen in je lijf.

Ik ondersteun je door echt naar je te luisteren. Je weer in verbinding te laten staan met je hart en kijken welke dingen je blij maken.

Ik behandel je met voetreflextherapie. Ik masseer jouw benen en voeten maar soms kunnen ook de handen en armen en/of gezicht worden gemasseerd, dit is afhankelijk van je klachten. Door de voeten en benen te behandelen, behandel je het hele lijf. Al je organen en spieren zijn vertegenwoordigd in de voet en door deze te masseren wordt het hele lichaam gestimuleerd om actief bezig te zijn om weer gezond en fit te worden. De doorbloeding wordt beter, de energie gaat weer stromen en het zelfhelend vermogen van het lichaam wordt geactiveerd. Op deze manier kunnen klachten in het lichaam via de reflexzone op de voet verminderd worden of verdwijnen

“JIJ… bent het allerbelangrijkste en alleen jij kunt goed voor jezelf blijven zorgen”

Wat kan ik voor je doen

Met voetreflextherapie kun je heel veel klachten verlichten. Hiernaast staat een lijstje met klachten die je kunt behandelen met voetreflextherapie. Er zijn nog veel meer klachten die behandeld kunnen worden met voetreflextherapie. Voor vragen hierover kun je contact met mij opnemen.

Ik ben een gecertificeerd Voetreflextherapeut en heb mijn Medische basiskennis en Psychosociale basiskennis behaald. Dit betekent dat mijn behandelingen in aanmerking kunnen komen voor vergoeding van de zorgverzekeraar.

Ik ben gespecialiseerd in reflexologie voor zwangeren, reflexologie baby en kinderen en oncoreflexologie. Wil je hier meer over weten, kijk dan bij behandelingen.

Tijdens mijn behandelingen kan ik ook gebruik maken van aromatherapie, bloesemtherapie, moxa en kruidenleer.

 

Klachten:

 • Hoofdpijn, migraine
 • Stress, burn out
 • Slapeloosheid en vermoeidheid
 • Hormonale klachten, PMS, overgangsklachten of menstruatieklachten
 • Spijsverteringsklachten, obstipatie/diaree/wisselende stoelgang
 • Ademhalingsklachten, hyperventilatie
 • Spier- en gewrichtsklachten, rug- en nek- en schouderklachten
 • Blaasontsteking
 • Zenuwpijnen
 • Voor ontspanning en meer energie
 • Ter ondersteuning van reguliere gezondheidsbehandelingen
 • Klachten van Covid

Met voetreflextherapie ga je je weer goed voelen in je lijf

Je voelt je fit

Door voetreflexmassage voel je je prettiger in je lijf

Je hebt meer energie

De voetreflexmassage zorgt ervoor dat je kunt ontspannen

Je klacht is verminderd

Door de voetreflexmassages wordt het zelfherstellend vermogen van het lichaam geactiveerd

Ervaringen van mijn klanten

Voetreflexmassage gehad in voorbereiding op hardloopwedstrijden. Ik had last van tintelingen en verminderd gevoel in linkerscheenbeen. Na behandeling was ik helemaal ontspannen en het gevoel in het been is verbeterd.

Man 57 jaar

Ik ben naar Silly dreams gegaan voor pijn in mijn pols, overbelasting door mijn werk. Ik was ook onder behandeling van de fysiotherapeut maar ik bleef pijn in mijn pols houden. Ik heb 2 behandelingen bij Silly dreams gehad en de pijn in mijn pols is zo goed als verdwenen en ik kan mijn werk weer goed uitvoeren. Ik zal zeker regelmatig een behandeling bij Silly dreams boeken om te voorkomen dat mijn pols overbelast wordt.

Man, 26 jaar

Het is tijd om voor jezelf te kiezen

Veelgestelde vragen

Is voetreflextherapie iets voor mij?

Met voetreflextherapie kun je veel klachten behandelen. Wil je weten of voetreflex iets voor jou is dan boek je een kennismakings behandeling dan ervaar je het zelf.

Kan ik ook een ontspanningsvoetreflexmassage boeken?

Ja, dat kan zeker. Je kunt kiezen tussen 30 minuten en 45 minuten. Deze massage wordt niet vergoed door de zorgverzekeraar.

Welke kleding kan ik het beste aantrekken?

Je kunt het beste los zittende kleding aantrekken en een broek die tot over de knieeen omhoog kan. Zit de broek te strak dan mag je deze ook uittrekken of neem een korte broek mee

Kan ik in termijnen betalen?

Ja, dat kan.

Na iedere behandeling krijg je een rekening die je betaalt. Dit kan contant of per pin. Je betaalt de complete behandeling in 3 of 5 keer.

Ervaringen van mijn klanten

Super professioneel en ze kan je goed geruststellen en ze neemt alle tijd voor je

Relaxte sfeer en deskundige behandeling

Als je bij mij in de praktijk komt ……

Het eerste gesprek is voor beide een kennismaking, een intake gesprek en daarna een voetreflexmassage. In een rustige en ontspannen sfeer bespreken we de wederzijdse verwachtingen en jij maakt kennis met mijn manier van werken en masseren. Hebben we vertrouwen in elkaar dan bespreken we het vervolgtraject en dan stel ik een behandelplan voor je op. 

Heb je na een behandeling nog vragen, stel ze gerust! Je kunt mij altijd bellen, mailen of app-en.

Ben je bereid om aan je gezondheid te werken.