Meer over Sylvia

Mijn verhaal

Silly Dreams is de naam van mijn praktijk, mijn naam is Sylvia Gijsen en woon samen met mijn man in het plaatsje Grubbenvorst. Samen hebben we voor onze 3 kinderen gezorgd maar deze zijn nu volwassen en volgen hun eigen weg. We genieten samen van onze kleinkinderen.

In het verleden heb ik verschillende banen gehad maar wilde graag iets voor “mijzelf” doen vandaar mijn keuze voor pedicure. Ik vind het heel fijn om een praktijk aan huis te hebben maar ik wilde meer…ik wilde mensen helpen en dan met name kinderen helpen om zich lekker in hun eigen lijf te voelen, en zichzelf goed te voelen zoals ze zijn. Ieder mens is uniek en heeft zijn eigen kwaliteiten en de ene kwaliteit is niet meer of minder dan een andere kwaliteit.

Ik ben mij gaan verdiepen in voetreflextherapie. Het is een hele mooie therapie om bij te dragen in de geestelijke en lichamelijk gezondheid van mensen. Je weer goed te voelen in je eigen lijf!

Uit eigen ervaring weet ik dat het soms heel moeilijk is om passende hulp voor je kind te krijgen. Ik wil graag iets betekenen voor kinderen met ADHD/ADD. Het zijn hele bijzondere kinderen die vaak niet begrepen worden. Ze kunnen lastig zijn omdat ze de aandacht ergens maar kort op kunnen richten. Er wordt altijd vanuit hun tekortkomingen gewerkt maar bijna nooit met hun eigen bijzondere eigenschappen. Elk kind heeft vele mogelijkheden.

Voor deze kinderen heb ik een geheel eigen therapie ontwikkeld samen met Goof…………..en in de toekomst ook met Fien.

Goof en Fien zijn Tibetaanse terriers die mij helpen bij mijn werk. De kinderen kunnen samen met de honden oefeningen doen om te onderzoeken waar ze goed in zijn. Ik bespreek dit samen met het kind en daarna volgt er voetreflextherapie. Dit is een hele mooie therapie voor alle kinderen maar vooral voor kinderen met weinig zelfvertrouwen en/of faalangst. Een unieke therapie voor een uniek kind. Ook voor de ouders heb ik een hele mooie voetrelflexbehandeling en een luisterend oor. Even praten met iemand die geen oordeel geeft en je begrijpt.

Alle kinderen en volwassenen zijn bij mij in de praktijk welkom. Ik luister naar je vraag en samen bespreken we wat ik voor je kan betekenen om je lichaam en geest te laten ontspannen, om weer op goede voet te komen met jezelf!

 

 

Volg mij op Social Media:

HBO Sociale Academie

Maatschappelijk Werk

HBO Voetreflexplus therapeut

3 jarige opleiding tot voetreflextherapeut met als specialisatie:

Zwangerschapsreflexologie

Baby- en kinderreflexologie

Rouwverwerking

Oncoreflexologie

In opleiding HBO ChinHerbs

3 jarige opleiding in kruidengeneeskunde, waarin westerse kruiden bekeken worden vanuit de Chinese geneeskunde en Natuurgeneeskunde

Hoe klanten mij ervaren:

Sylvia is een super vrouw die je goed adviseert over je voeten en je lichaam, heerlijk om naar toe te gaan

vrouw 51 jaar

Wil jij samen met mij werken aan je gezondheid