Reflexologie baby's en kinderen

Huilt jouw baby veel

Heeft jouw baby last van krampjes, obstipathie, slecht slapen, verkoudheid, oorpijn

Is je kind onzeker

Je kind voelt zich niet zeker, weinig zelfvertrouwen, niet veel vriendjes

Kan jouw kind zich niet concentreren

Vindt jouw kind het moeilijk om zich te concentreren op een werkje, springt hij van de hak op de tak. Is hij lastig in de klas?

Speciale coaching voor jouw speciaal kind

Iedere kind is uniek en daarom heb ik geen standaard behandeling. Voor iedere kind wordt een nieuw behandelplan gemaakt.

Voor kinderen is het vaak een beetje eng om een met een “vreemde” te spreken. Ze weten niet wat ze hiervan kunnen verwachten. Om de kinderen op het gemak te stellen heeft Silly Dreams een unieke eigen manier van werken ontwikkeld.

Je kind ondergaat een therapie sessie met iemand die je accepteert zoals je bent, niet over je oordeelt en je onvoorwaardelijke liefde en vertrouwen geeft en dat is ………….GOOF. Goof is een tibetaanse terrier die je heel graag op het gemak stelt en je gezelschap houdt. Ook kun je een spelletje met hem doen.

Silly Dreams kan Goof inzetten als therapiehond, natuurlijk altijd in overleg. Goof en Sylvia hebben hiervoor een speciale opleiding gevolgd bij Pets 4 Care, Dog Assisted Interventions en zijn sinds augustus 2018 een gecertificeerd team.

 

 

 

“Zorg ervoor dat je baby en/of je kind weer lekker in zijn vel zit”

Waarom heb ik een speciale therapie voor kinderen ontwikkelt?

Uit eigen ervaring weet ik dat het soms heel moeilijk is om passende hulp voor je kind te krijgen. Ik wil graag iets betekenen voor kinderen met ADHD/ADD. Het zijn hele bijzondere kinderen die vaak niet begrepen worden. Ze kunnen lastig zijn omdat ze de aandacht ergens maar kort op kunnen richten. Er wordt altijd vanuit hun tekortkomingen gewerkt maar bijna nooit met hun eigen bijzondere eigenschappen. Elk kind heeft heel veel mogelijkheden. Samen met je kind en Goof gaan wij op ontdekkingsreis.

Ontdek en ontwikkel de mogelijkheden van jouw kind 

Een blije baby en/of kind

Je baby of kind voelt zich weer lekker in zijn vel

Jouw kind leert omgaan met zichzelf

Jouw kind weet wat hij moet doen om zich lekker in zijn lijf te voelen

Ervaart positieve ervaringen

Door samen met Goof te werken, leert je kind wat hij goed kan en hierdoor wordt hij zekerder van zichzelf

Als je de eerste keer bij mij in de praktijk komt……..

Je komt samen met je baby en we bespreken de klachten van je baby.  Je baby krijgt een voetreflexbehandeling en ik leg jou uit welke grepen ik doe. Ik leer jou om thuis je baby zelf te masseren.

Kom je samen met een kind dan maken we eerst kennis met elkaar en met Goof. Ik vraag aan de ouder(s) wat er aan de hand is en geef aan wat ik kan betekenen. Het kind gaat een spelletje met Goof doen en daarna krijgt het kind een voetreflexmassage.

 

Zorg ervoor dat je kind zich lekker in zijn vel voelt

Ervaringen van mijn klanten

Mijn dochter heeft door de behandelingen voetreflex en coaching met Goof, meer vertrouwen in zichzelf en in anderen gekregen. Zij heeft de behandelingen als positief ervaren en ging er graag naar toe.

Moeder van een dochter van 13 jaar

Ik heb een mooie verandering bij mijn zoon gezien. Hij zit veel beter in zijn vel en ook op school merkte ze de veranderingen op. Hij vraagt nu eerder hulp en hij is vrolijker.

Moeder van een zoon van 9 jaar

Voor een blije baby of blij kind